• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

Orgull i sensibilitat

Josep Ferran Baixauli Chornet
Regidor Bloc – Compromís per Sedaví

 

Parafrasejant la novel·la de Jane Austen, Sentit i Sensibilitat, em van vindre estos dos sentiments tan dispars, però que molt sovint necessàriament devem combinar-los, triar-los i/o complementar-los.

El passat 23 de febrer, vaig tindre eixa doble sensació en el meu malparat cap. Es va convocar en el meu Sedaví natal, una informal manifestació de protesta per part d’alumnes, professors, personal sanitari, pares, veïns, etc., amb un doble motiu, una protestar per les brutals càrregues policials patides pels alumnes adolescents de la nostra educació pública, i un altre motiu, per a la mí  igual o més greu, que era contra les retallades que estem patint els valenciàns, tant en l’Educació com en la Sanitat PÚBLICA.

El meu poble, Sedaví, es va llançar al carrer. Quan vaig arribar a la plaça Jaume I, i vaig veure una quantitat de gent, que sincerament no m’esperava trobar, i ací va ser quan vaig sentir orgull. Orgull de veure que els meus veïns i amics per fi reaccionem, orgull perquè ja no tenim por de que ens vegen protestar, orgull per dir el que pensem… I eixe mateix dia també vaig sentir Sensibilitat, la sensibilitat amb els que estan patint esta llarga mala ratxa, sensibilitat amb el dolor dels nostres veïns, amics i familiars, sensibilitat contra les injustícies que alguns ens volen vendre com inevitables, sensibilitat…

Són temps d’Orgull i Sensibilitat.

Escribir un comentario


Refrescar

Encuesta

¿Los escolares en barracones se han de derivar a centros concertados o se han de construir colegios públicos?

 

Contacto: Email prensa: redaccion[@]infocomarcal.es. Email comercial: publicidad[@]infocomarcal.es